Zelf organiseren

Je wilt ook in deze bizarre tijden actief bijdragen tot onze levende stad met een eigen evenement? Fantastisch! We verzamelen hier alle informatie voor je: van de evenementenfiche voor stads- en veiligheidsdiensten tot de federale covid-scan, uitleendienst, promotiemogelijkheden en beschikbare zalen.

  • Stap 1: Vul op de website van de federale overheid een Covid Event Risk Model (of Covid scan) in. Aan de hand van de kleurencodes kom je te weten als jouw evenement kan doorgaan (groen), enkele aanpassingen nodig heeft (oranje) of helemaal niet kan doorgaan (rood). Heb je extra vragen? Raadpleeg de protocollen hieronder of contacteer het vrijetijdshuis@torhout.be en voeg de scan toe in bijlage.

  • Stap 2: Gaat je evenement door op openbaar domein, speel je luide muziek of breng je veel volk samen op één locatie? Laat het weten aan de stads- en veiligheidsdiensten via de evenementenfiche. Verstuur deze samen met de covid scan naar info@torhout.be.

  • Stap 3: Wens je een zaal of lokaal te huren van lokaal bestuur Torhout? Ga de beschikbaarheid hier na. 

  • Stap 4: Ben je een erkende Torhoutse vereniging en wens je materiaal te ontlenen bij de uitleendienst? Raadpleeg de verhuurlijst en contacteer uitleendienst@torhout.be.

  • Stap 5: Organiseer je een fuif? Wil je een buurtfeest aanvragen? Zou je graag flyeren? Moet je een muziekvergunning aanvragen? Op al deze vragen vind je hieronder een antwoord. Heel veel succes!

Heb je met betrekking tot de bestrijding van Covid 19 nog specifieke vragen over wat er kan en mag georganiseerd op een zo veilig mogelijke manier? Raadpleeg dan per sector eerst het protocol dat van toepassing is.

  • Raadpleeg hier het protocol voor de cultuursector.

  • Raadpleeg hier het protocol voor de sportsector.

  • Een andere vraag? Zoek het antwoord hier.

Contact

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten
Meer openingsuren