Zelf organiseren

Wil je zelf een evenement, sportwedstrijd of ander initiatief organiseren op grondgebied Torhout? Fantastisch! We verzamelen hier alle informatie voor je: van de digitale aanvraag via het evenementenloket tot de federale covid-scan, uitleendienst, promotiemogelijkheden en beschikbare zalen.

Melding evenement

Gaat je evenement door op grondgebied Torhout, speel je luide muziek of breng je veel volk samen op één locatie? Maak hier dan melding van bij de stads- en veiligheidsdiensten via het evenementenloket.¬†

COVID-scan

Fantastisch dat je in deze bizarre tijden toch nog wenst bij te dragen tot onze levende stad. Doe dat wel steeds op een veilige manier. Vul daarom op de website van de federale overheid een Covid Event Risk Model (of Covid scan) in. Aan de hand van de kleurencodes kom je te weten als jouw evenement kan doorgaan (groen), enkele aanpassingen nodig heeft (oranje) of helemaal niet kan doorgaan (rood). Heb je extra vragen? Raadpleeg de protocollen onderaan deze pagina.

Zaalverhuur

Wens je een zaal of lokaal te huren van lokaal bestuur Torhout? Geen probleem. Naast zaal de Mast vindt je ook lokalen in onze sporthal, kinderboerdij en het cultuurcentrum. Ga de beschikbaarheid hier na.

Materiaal ontlenen

Organiseer je vanuit een erkende Torhoutse vereniging en wens je ook materiaal te ontlenen bij de uitleendienst? Raadpleeg dan de verhuurlijst en contacteer uitleendienst@torhout.be. Je zal verstelt staan van het aanbod.

Varia 

Organiseer je een fuif? Wil je een buurtfeest aanvragen? Zou je graag flyeren? Moet je een muziekvergunning aanvragen? Op al deze vragen vind je hieronder een antwoord. Heel veel succes!

Heb je met betrekking tot de bestrijding van Covid 19 nog specifieke vragen over wat er kan en mag georganiseerd op een zo veilig mogelijke manier? Raadpleeg dan per sector eerst het protocol dat van toepassing is.

  • Raadpleeg hier het protocol voor de cultuursector.

  • Raadpleeg hier het protocol voor de sportsector

  • Een andere vraag? Zoek het antwoord hier.

Contact

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren