Evenementenloket

Ga naar het evenementenloket

Je wilt bijdragen tot onze levende stad door zelf een evenement te organiseren op grondgebied Torhout? Maak hier dan digitaal melding van via het evenementenloket. Zo ben je steeds in regel met alle vergunningen en veiligheidsmaatregelen. Het Lokaal Bestuur Torhout geeft goedkeuring of advies en de verschillende veiligheidsdiensten worden op de hoogte gebracht van jouw initiatief.

Snelle registratie

Om een digitale aanvraag op te stellen, vragen we je eerst een account aan te maken. Dat kan eenvoudig door je te registreren met een naam en mailadres. Het duurt maar 2 minuten en de voordelen zijn talrijk:

  • Je aanvraag wordt tijdens het opstellen steeds automatisch opgeslagen. Je kan dus op elk moment het evenementenloket afsluiten en later verder werken. Dit is vooral handig als je nog niet alle details kent over je evenement.
  • Via een account kan je steeds de status van je aanvraag raadplegen. Je volgt letterlijk de procedure achter de schermen van het lokaal bestuur en de veiligheidsdiensten. Van validatie tot goedkeuring.
  • Organiseer je een nieuwe editie van een eerder evenement? Dan kan je gewoon de vorige aanvraag kopiëren en de nodige wijzigingen maken. 

Hulp nodig?

Instructies nodig bij het aanmaken van een account, het opstellen van een nieuwe aanvraag of de status opvolgen achteraf? Bekijk dan deze korte instructievideo. Je kan ook de evenementengids onderaan deze pagina downloaden voor meer informatie. Of maak een afspraak in het Vrijetijdshuis om samen een aanvraag in te dienen op een computer in ons kantoor.
 

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten
Meer openingsuren