Rock en Roll route

Deze 45 km-lange fietstocht is ontstaan naar aanleiding van Rock Torhout en andere festivallocaties in Torhout en omgeving. Ontdek onverwachte verhalen op verrassende locaties. De fietsroute brengt je tot in Ichtegem naar het Plectrumfestival en naar het monument van Noël Steen in Koekelare, de oprichter van Rock Torhout.

Fiets bovendien ook op onze oude spoorwegbedding, de Groene 62. Deze as neemt je tijdens de Rock en roll route mee van Torhout naar Ichtegem. Hou je ook even halt aan één van onze grootste trekpleisters en één en al bron aan erfgoed, namelijk het Kasteel Wijnendale? Voordien fiets je langs de heuvelse valleien van het Wijnendaalse plateau en kan je al van ver het weidse Wijnendalebos zien liggen.

Stop onderweg even voor een slok gezelligheid langs één van de vele uitnodigende terrasjes en brasserietjes. Wist je trouwens dat je tijdens deze route maar liefst langs 9 verschillende festivallocaties zal fietsen?

Klaar voor een stevige portie festivalgeschiedenis?
Onder het motto 'It's only rock'n roll & I like it!'.

Realisatie

Deze route werd ontwikkeld in samenwerking met Pol Denoo en Lieve Vancoillie. Ook onze dank aan de gemeentes Ichtegem en Koekelare voor de uitwerking van deze fietstocht. 

Wens je de route digitaal mee te volgen? Neem dan even een kijkje op RouteYou.

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren