Knooppunten

De fietsnetwerken van Westtoer staan garant voor honderden kilometers fietsplezier doorheen de mooiste toeristische regio's van Vlaanderen. Je fietst langs de meest aantrekkelijke en veilige paden, die verbonden zijn tot een wijdverspreid, samenhangend netwerk. Een aantal van de paden en brugjes zijn speciaal aangelegd.

Hoe werkt het?

Waar twee of meer trajecten elkaar kruisen, ontstaat een knooppunt. Aan de hand van deze nummers stippel je zelf je route uit, alsook de richting waarin je gaat. Tel op de netwerkkaart de afstanden tussen de knooppunten op en je weet precies hoe lang je tocht wordt. Onderweg kan je verpozen op de vele rust- of picknickbanken.

Fietsstartpunten

Start je tocht bij een startpunt, want dat is vlot bereikbaar. Er is een infobord, je vindt er gratis parkeergelegenheid en aansluiting op het openbaar vervoer. Hierbij de adressenlijst van de fietsstartpunten: https://www.visitwestvlaanderen.be/nl/fietsen/fietsknooppunten 

Kaarten

Per regio is er 1 fietsnetwerkkaart met het volledige netwerk op voor- en achterzijde. Een fietsnetwerkkaart kost € 10 per exemplaar. 

Routeplanner

Wil je liever zelf het traject van je tocht bepalen? Dan kan je gemakkelijk je route online samenstellen via de fietsrouteplanner.

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren