Ijsboerderij 't Moereveld

Op een steenworp van de kinderboerderij ontdek je ook de Moereveldboederij. Hier geniet je van ambachtelijke hoeve-ijs, gemaakt van verse koeienmelk. Je kan er het hele proces van nabij volgen, van kalf tot koe en de melkrobots. Steeds op aanvraag en vanaf 15 personen.

Bezoek

Ijsboerderij 't Moereveld is een korte keten en 100% West-Vlaams. Ontdek hoe er op een ambachtelijke manier hoeve-ijs wordt gemaakt van verse koemelk. Bij een bezoek aan de boerderij krijg je een uitleg van kalf tot koe, een bezoek aan de kalfjes en de 2 melkrobots en uiteraard is er ook een ijsje voorzien. Deze rondleiding duurt 1u00 tot 1u30 en is mogelijk vanaf 15 personen. De prijs bedraagt € 6,00 per persoon inclusief een ijsje met 2 bolletjes. Een bezoek dient steeds rechtstreeks aangevraagd te worden. 

Ijssalon/terras

Op de boerderij is er de mogelijkheid om een ijsje of ijscoupe te eten, met een ruim terras en speeltuin voor de kinderen. Geniet er van warme en koude dranken en vergeet geen ijs of aardappelen mee te nemen uit de automaat bij vertrek. 

Er is ook een ruime parking voorzien waar paarden en koetsen kunnen worden vastgezet. De Ijsboerderij 't Moereveld is rolstoeltoegankelijk.