Diocesaan Dienstenhuis Groenhove

Een huis van bezinning en retraite, waar vorming, vergadering, animatie en ontmoeting centraal staan met ruimte voor bos- en natuurrecreatie en waar de toevallige passant, bezoeker en gast het beste in zichzelf ontdekt, dat is wat Diocesaan Dienstenhuis Groenhove is.

Het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove, een heel gekende bedevaartsplaats, heeft met zijn rijke geschiedenis veel te bieden. Onthaast uit Groenhove in het mooie centrum waar het jaar rond tentoonstellingen te bewonderen zijn. Net naast deze bedevaartsplaats bevindt zich ook het nieuwe speelbos Torwoud waar de kinderen zich kunnen uitleven. Neem even een kijkje op de website en ontdek de slaapkamers, vergaderruimtes en veel meer. 

In mei en juni worden heel wat reekalfjes geboren. Ook in Groenhove vind je er enkele. Het is voor hen van levensbelang dat je ze niet aanraakt of meeneemt! Onze menselijke geur zal de moeder weerhouden hen te herkennen. Hou ook zeker je hond aan de leiband, zodat die de kalfjes niet vindt of de schuilplaats verraadt.