Ballonvaarten

Iedereen (zowel mensen met een verminderde mobiliteit en rolstoelgebruikers) kunnen nu ook de unieke beleving van een ballonvaart meemaken in Torhout. Onze partners kan je hieronder terugvinden.

Kristof Steegmans

Een ballonvaart is een 'once in a lifetime experience'! Kies je locatie om te vliegen en ga de lucht in! De ballonvaarten zijn mogelijk voor iedereen. De manden zijn voorzien van een deur en van ergonomische stoelen. Er is zelfs een mand waar een elektrische rolstoel kan in rijden. Aan alles is gedacht om het zo comfortabel en onvergetelijk mogelijk te maken. Ga voor de kick en ontdek Torhout vanuit de lucht! Reservaties van ballonvaarten zijn altijd onder voorbehoud van weersomstandigheden. 

Praktische informatie

Spildooren-Baloonning

...Vanuit de lucht!

Altijd al eens Torhout vanuit de lucht willen zien? Spildooren-ballooning is de specialist is ballonvaren en biedt verschillende soorten ballonvluchten aan in de regio Torhout. 

Neem voor prijzen en reservaties rechtstreeks contact op met Spildooren-Ballooning: 
https://spildooren-ballooning.be/ballonvaart-torhout/

Praktische informatie

  • De prijs is afhankelijk van de grootte van je groep.
  • Graag rechtstreeks reserveren indien je een individuele ballonvaart wenst.

Ballonvaarten Ciers

Je kan bij Ballonvaarten Ciers een ballonvaart boeken in de omgeving van Torhout. Er zijn opstijgterreinen in en rond Torhout. Tijdens de vlucht krijg je van de ballonvaarder relevante informatie over de bezienswaardigheden waar je over vliegt. 

Een ballonvaart boven Torhout is ideaal om te doen als koppel, met het gezin, als teambuilding met je bedrijf, een uitstapje met je vrienden,... Boekingen zijn mogelijk vanaf 1 persoon. We organiseren op geregelde tijdstippen vluchten met vertrek in Torhout of de naburige gemeentes (Tielt, Kortemark, Wijnendale, Koekelare, Ichtegem, Gistel, Jabbeke, Zedelgem, Oostkamp, Veldegem, Ruddervoorde, Wingene, Zwevezele, Lichtervelde, Gits,...).

Praktische informatie

Heb je een ballonvaart cadeaubon of wil je een ballonvlucht boeken voor jezelf of een groepje? Wil je een datum vastleggen voor een ballonvaart? Contacteer dan rechtstreeks Ballonvaarten Ciers. Dit liefst per mail op info@warmeluchtballon.be of telefonisch 051 31 23 25. 

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren