Provinciedomein d'Aertrycke

Provinciedomein d’Aertrycke imponeert met een uniek kasteelpark, vijver, weides en bossen. Ideaal om even in rond te kuieren langs de geleide wandelpaden. In het midden van het domein bevindt zich het sprookjesachtig Kasteel d’Aertrycke met Passim restaurant. Ook in het koetshuis kan je gaan voor een lekkere pannenkoek of kleine snack!

Meer weten? Ga op zoek naar informatie in het Vrijetijdshuis of op de website van de provincie West-Vlaanderen. Je vindt er ook een grondplan van het provinciedomein.

Restaurant

In het authentiek neo-gotisch interieur van Kasteel d’Aertrycke zet een enthousiast team zich in een onovertroffen service op maat aan te bieden voor uw evenement of feest. Er zijn diverse zalen en een trouwkapel, ideaal voor huwelijksfeesten, recepties, communies, tuinfeesten, babyborrels, bedrijfsbanketten, vergaderingen, seminarie… noem maar op!

Ook voor een heerlijk menu of het luxe buffet kan u elk weekend terecht in het restaurant. Feestelijk met vrienden of gewoon gezellig met z’n twee. Zaterdagavond vanaf 19 uur – zondagmiddag vanaf 12 uur. Buiten de openingsuren is een reservatie nodig (minimum 25 personen).

Ontdek alle mogelijkheden op www.kasteeldaertrycke.be.

Beleef 5 wandelingen in provinciedomein d' Aertrycke:

Fuchswandeling (Provincie) 1,5 km gezinnen met kinderen
Kobbewandeling (Provincie) 3,0 km gezinnen met kinderen
Schaddepad (NIEUW) 4,1 km wandelaars/ gezinnen met kinderen
Baron de Maerepad (NIEUW) 8,2 km wandelaars
Tweekastelenpad (NIEUW) 14,4 km enthousiaste wandelaars

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren