Hartverwarmende kerstmarkt

Op zondag 18 december van 14 tot 18 uur is iedereen van harte welkom op de hartverwarmende kerstmarkt op de vernieuwde Markt van Torhout.

Programma

  • We verwelkomen verschillende standhouders die zich elk afzonderlijk inzetten voor een goed doel. Kom proeven van heerlijke wafels, gl├╝hwein, warme chocomelk en zoveel meer. Misschien kan je ook nog een leuk kerstgeschenkje vinden?
  • Ook in de Sint-Pieterskerk komt de kerstsfeer je weer tegemoet. Je kan er genieten van prachtige kerstliederen en warme initiatieven.
  • Les Violettes zorgen voor een muzikaal intermezzo tijdens de kerstmarkt. De 3 charmante violisten brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers. Zij zullen om 15, 16 en 17 uur telkens een halfuurtje spelen. Mis deze unieke concerten zeker niet.
  • Om 18 uur wordt de kerstmarkt afgesloten met een heuse vuurshow waarin diverse vuurkunsten gedemonstreerd worden. Dé gepaste afsluiter voor deze hartverwarmende dag.

Wil je zelf deelnemen aan de kerstmarkt en zo je favoriete goede doel steunen? Download het inschrijvingsformulier op www.torhout.be/hartverwarmende-kerstmarkt-zoekt-goede-doelen, vul het formulier in en mail het ingevulde formulier naar noodzuid@torhout.be.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stadscentrum

Organisatie

Lokaal Bestuur Torhout

Categorie