Gezocht: gidsen in Torhout

Torhout is op zoek naar gidsen! Ben jij een ervaren gids of is gidsen altijd al je droom geweest? Ben jij geïnteresseerd in een gidsenopleiding? Lees dan zeker verder.

Torhout

Torhout is een kleine stad gelegen in het hart van West-Vlaanderen, te midden van bossen, akkers en weilanden. Torhout is vlot bereikbaar en ligt op een boogscheut van Brugge, Roeselare en Oostende. Op het vlak van voorzieningen is Torhout erg goed uitgerust en de stad vervult een centrumfunctie voor de omliggende gemeenten, niet in het minst rond cultuur en erfgoed. Met uitschieters als de domeinen van Wijnendale en de Maere d'Aertrycke, gekoppeld aan een unieke verzameling Torhouts Aardewerk binnen een aloude Vlaamse traditie is Torhout een mooi toeristisch alternatief binnen de regio.

Gidsen gezocht

Om dit verhaal te brengen zoeken we geïnteresseerde kandidaat-gidsen. Jong of ouder, man of vrouw, geïnteresseerd, geïnspireerd en inspirerend? Als je daar goesting voor hebt, dan is deze cursus de juiste weg. We leiden je op tot stadsgids van Torhout en leren je hoe je bezoekers op een professionele en aangename manier kunt rondleiden. Deze cursus richt zich zowel tot kunst- en cultuurliefhebbers, als tot gediplomeerde gidsen.

Voor meer informatie, neem een kijkje in de bijlage of surf naar www.spermalie.be

Belangrijke informatie: De opleiding zal volledig plaatsvinden in Torhout, niet in CVO Spermalie Brugge (zoals vermeld in de flyer). 

Gepubliceerd op donderdag 11 juni 2020 14.30 u.