Geniet de hele zomer van openluchtfilms op unieke locaties!

Naast het Kinderdorp (woensdag 21 juli) én een Doe-Dag in thema van de stadskernvernieuwing (zaterdag 28 augustus), geniet je deze zomer ook elke donderdag van cultuur in Torhout.

Op de avonden dat er geen voorstelling van het Cultuurcentrum in de tuin is, kan je op 2 groene locaties naar een openluchtfilm gaan kijken: Groenhovebos en site 's Gravenwinkel.

Na een jaar onderbreking door corona, keren de zomerfilms terug naar Torhout. Niet langer het Ravenhofpark, maar site 's Gravenwinkel (in de Fraeysstraat) en Groenhovebos (langs de Torendreef) worden the place to be op donderdagavond in juli en augustus.

Wat is er nu leuker dan op een gezellige zomeravond allemaal samen in openlucht naar een film te kijken? Het Lokaal Bestuur Torhout dompelt je helemaal onder in de sfeer van het bos met films als 'Into the Wild', 'Wild' en 'The Lion King' in Groenhove. In site 's Gravenwinkel wordt het smullen van 'Finding Dory' en de fantastische dramafilm 'Lion'.

We hoeven niet te wachten tot het donker is voor de films in 't park. Dankzij het LED-scherm start de film steeds om 20 uur. Bij de films in 't bos in Groenhove is dat anders omdat we er projecteren. Check daarvoor www.visittorhout.be.

Vergeet zeker je eigen stoel en dekentje niet. Voor Film in 't Park neem je best ook een hapje en drankje mee. Bij Film in 't Bos wordt er een bar voorzien. 

Overzicht

Hieronder een overzicht van welke films er wanneer en waar gespeeld worden:

  • Donderdag 15 juli: Film in 't Park - Finding Dory (site 's Gravenwinkel)
  • Donderdag 22 juli: Film in 't Bos - Into the Wild (Groenhovebos)
  • Donderdag 29 juli: Film in 't Bos - Wild (Groenhovebos)
  • Donderdag 12 augustus: Film in 't Park - Lion (site 's Gravenwinkel)
  • Donderdag 19 augustus: Film in 't Bos - The Lion King (Groenhovebos)

Kom en geniet van de gratis openluchtfilms!

Gepubliceerd op maandag 28 juni 2021 8.22 u.