Studio Orka - Craquelé (8+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'Craquelé bevat wederom alle troeven van de Orka-formule: een betoverend decor, invoelende acteurs, authentieke personages met een geheim. (…) Het is theater om van te smullen.'
De Standaard

Mis deze kans om het toplocatietheater van Studio Orka aan het werk te zien niet

In 'Craquelé' blikt de oude Dinsdag terug op zijn leven. Eind WO II werd hij als vondeling achtergelaten in de kerk. Samen met hem duiken we in zijn verleden en reizen door de tijd. We zien hoe hij opgroeit in de kerk samen met de familie die hem adopteerde.

'Craquelé' is een theatervoorstelling waarin we - net als in een fotoalbum - bladeren door het verleden. Een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven.

Studio Orka is al jarenlang toonaangevend in locatietheater voor jong en oud. Een niet te missen kans voor de die hard fan om één van hun meest recente voorstellingen te zien, of voor een eerste kennismaking met theater dat zowel jong als oud steeds weer kan boeien.

Op locatie
Twaalf West-Vlaamse cultuurcentra slaan de handen in elkaar voor dit bijzonder project.

'Craquelé' zal plaatsvinden in de 'Don Bosco'-kerk (Don Boscolaan 30, Kortrijk) om 19.00 uur. We vertrekken met de bus stipt om 17.30 uur in Torhout aan de voorkant van het cultuurcentrum. 

Van en met: Martine Decroos, Philippe van de Velde, Peter Monsaert, Dominique van Malder, Titus De Voogdt, Janne Desmet, Tania Van der Sanden, Ilse de Koe, Robrecht Vanden Thoren, Jaques Smagghe / Achiel De Schepper, Ernest Aerts / Oskar Dedeurwaerder, Jonah Flachet / Ferre Vereecken, Nanou Claes, Juliette De Backere
Techniek: Philippe Van de Velde, Koen Demeyere, Jonas Lambrigts, Geeraard Respeel
Een productie van: Studio ORKA, Manchester International Festival, hetpaleis
In coproductie met: Theater Antigone
Met steun van: de Vlaamse Overheid, Stad Gent, de Tax Shelter van de Belgische federale overheid

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
€ 10,00 (-12 jaar)

Waar

@ Don Bosco Kortrijk

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere