Arrangementen

Ieder bezoek aan Torhout is uniek. Om de Torhoutse troeven uit te spelen, hebben we arrangementen op maat van iedere bezoeker. Laat je verrassen! 

Arrangementen voor kinderen, scholen en jeugdgroepen

Ravot erop los in Torhout dankzij onze arrangementen voor kinderen. Een ruim aanbod aan bezoeken en ontdekkingen in onze Kinderboerderij, speelbossen of natuurdomeinen zorgen voor een gevarieerde dag vol plezier! Van broodjes bakken tot kabouters zoeken, fun gegarandeerd! 

Lekkerbekkenarrangement

Dat we trots zijn op onze Torhoutse producten! Van bier maken tot bier proeven, van lekker eten tot ontdekken hoe alles groeit en bloeit op onze velden, in het Lekkerbekkenarrangement is er een uitgebreid menu aan mogelijkheden. 

Cultuurarrangement

Met een geschiedenis als die van Torhout kan je alle kanten op. Een dagje snuisteren in het verleden, of een dagje hippe actuele kunst ontdekken, afgewisseld met een bezoekje aan het Museum Torhouts Aardewerk, het kan allemaal. Voor de echte doeners gaan we graag op zoek naar mogelijkheden om zélf creatief aan de slag te gaan. 

Ambachtenarrangement

We hebben een groot aanbod aan makers en ambachtslieden in de streek. Zie je graag hoe iets gemaakt wordt, of ga je zelf graag aan de slag? Mogelijkheden genoeg! Draai zelf eens een aardewerk-pot, of experimenteer met je eigen biercreatie op een dagje vol ambachtelijke uitdaging. 

Fietsarrangement

Fietsen in onze eigen streek is een absolute aanrader. Met onze vele bewegwijzerde routes, knooppunten en ligging langs de Groene 62 ben je vertrokken voor een paar uren of zelfs dagen fietsplezier! Op een paar uurtjes fietsen sta je in Brugge, Diksmuide of Oostende, wat van Torhout de ideale startplek maakt om het mooie Brugse Ommeland, en zelfs de Kust en Westhoek te ontdekken! 

Vertragenarrangement

Slow living, iets wat we allen meer (zouden moeten) ambiëren. Onze groene parels nodigen uit om te ademen, we hebben logeerplekken midden in de natuur en hebben landbouwbedrijven die slow food produceren. Genieten, ademen, vertragen. 

Dienst

Vrijetijdshuis

Adres
Markt 1, 8820Torhout
Tel.
050 22 07 70
E-mail
vrijetijdshuis@torhout.be
Website
www.visittorhout.be

Openingsuren

Vandaag

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur

Morgen

open van 10 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Meer openingsuren