Kermis in Torhout

Vanaf 17 augustus tot 21 augustus is het terug tijd voor feest, plezier en oliebollen in het stadscentrum van Torhout. Dan kleurt de Kermis terug de straten. Kom plezier beleven op je favoriete attractie en smul je vol van de lekkerste kermissnacks. 

Starten doen we op zaterdag met de traditionele kermisworp om 20u aan huis Bekaert op de Markt. Allen daarheen voor gratis bonnetjes en ballen. 

Op zondag is er een prikkelarm moment tussen 15 en 16 uur. 

Op maandag staat om 19 uur het avondcriterium op het programma.

De wekelijkse woensdagmarkt gaat door, maar de kramen worden eenmalig verplaatst. In volgende straten kan je de marktkramers terug vinden: de Markt, in de Zwanestraat, Zuidstraat, Ravenhofstraat, parking van de bibliotheek, Blekerijstraat en eventueel centrumparking Blekerij. Heel wat kermiskramen zijn open tijdens de woensdagmarkt.

De laatste dag van de kermis zetten we in om 14 uur met de Grote Prijs Stad Torhout. 's Avonds sluiten we af om 22 uur in het stadspark met diervriendelijk vuurwerk. 

Openingsuren kermis

De kermis is open op*:

    • zaterdag 17 augustus: 16 tot 23 uur
    • zondag 18 augustus: 14 tot 23 uur
    • maandag 19 augustus: 16 tot 22 uur
    • woensdag 21 augustus: 15 tot 23 uur

* De openingsuren zijn afgesproken met de kermisuitbaters. Over de middag en tijdens de woensdagmarkt kunnen enkele kramen al open zijn. Dinsdag 22 augustus is de kermis gesloten.

Meer informatie over het volledige kermisprogramma en eventuele hinder kan je nalezen op www.visittorhout.be. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stadscentrum en Markt

Organisatie

Vrijetijdshuis Torhout