Leraars op het Podium: Samfi en Robert.

Het jaarlijks terugkerend concert 'Leraars op het podium' wil een podium geven aan de leraars van de Kunstacademie van Torhout.
Dit jaar stellen twee leraars uit de Jazz, Pop en Rock afdeling een programma voor met hun eigen bands. Arno Grootaers, leraar drum jpr, speelt met zijn band SAMFI en Robin Lantsoght, leraar gitaar jpr speelt met zijn band Robert.
Kaarten 10 euro vanaf 17 oktober secretariaat Kunstacademie

SAMFI
Deel één van de avond wordt gevuld met SAMFI, wat zo veel betekent als “eer je geliefde”.
SAMFI is de muzikale kruisbestuiving van Moussa Dembele (Yelemani Trio), Arno Grootaers (Dishwasher_) en Sander Huys (EMY, Ventus).
Al improviserend, brengt het trio Burkinese ritmes en verhalen op eigenwijze, dansbare grooves.

Robert.
In deel twee van de avond zal het moeilijk worden om te blijven zitten. Eind 2016 ontstond in een repetitiekot in Knokke-Heist een nieuwe band: Robert.
Met 3 ex-leden van “Zorro's Dirty Sister” en een verse drummer werkten ze aan simpele, sterke en strakke rocknummers. Inspiratie en invloeden voor hun eerste EP in 2017 werden gehaald bij onder andere Queens Of The Stone Age, de jonge Arctic Monkeys, Royal Blood en Triggerfinger. Na meer dan 50 shows, een globale pandemie en een jaar vol opnames later, zijn ze klaar om in 2023 nieuwe muziek te lossen. Robert. wil de energie van rockmuziek overbrengen aan het publiek en de mensen laten meebrullen, headbangen en dansen.
PS: Robert. wordt op z'n Frans uitgesproken, maar met een rollende “r”.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 2,00 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

Kunstacademie Torhout

Categorie