Stadstraktaat & Vlaanderen Zingt

We kunnen en we willen weer! Na enkele magere en uitgestelde edities van het Stadstraktaat nodigen we alle Torhoutenaren graag uit op dinsdag 23 augustus om 18u30 op het reeds afgewerkte deel van de Markt. Op een volledig nieuwe Markt is het nog heel even wachten, maar we kunnen al genieten van een afgewerkt deel. Burgemeester Kristof Audenaert is tevreden: 'We hebben zoveel moeten missen de voorbije tijd, en ik ben tevreden en dankbaar dat we na loodzware corona-jaren en verbouwingsjaren de burgers terug kunnen samenbrengen op onze markt. Het plein nodigt uit om te verenigen en te organiseren. Ik nodig dan ook graag iedereen uit om samen met mij het glas te heffen op deze grote stap in de vernieuwing van het stadscentrum én op het vieren van het mogen en kunnen samenzijn!”

Het stadstraktaat gaat gepaard met Vlaanderen Zingt. Eindelijk kunnen we weer samen zingen. En dit jaar zingt Torhout mee. Kom op dinsdag 23 augustus om 19 uur naar de Markt in Torhout en zing mee met de grootste klassiekers aller tijden. Ter plaatse ontvang je een zangkrantje met alle liedjesteksten. 100% ambiance verzekerd!

Iedereen welkom om 18u30 op het vernieuwde deel van de Markt voor een hapje en een drankje. Meer informatie via www.visittorhout.be of via het Facebookevenement 'Vlaanderen Zingt – Torhout 2022'.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stadscentrum

Organisatie

Lokaal Bestuur Torhout

Categorie