Kermis Torhout 2022

Deze zomer kan je tollen en draaien op de zomerkermis in het stadscentrum. Door de stadskernvernieuwing gaat de kermis nog een jaartje door op de Burg, Bruggestraat en de parking Industrielaan.

Op zaterdagavond gaan traditiegetrouw de openingsactiviteiten door. Houd zeker de website www.visittorhout.be in de gaten voor het programma.

Op zondag kan je inschrijven voor de buurtpicknick van Hart boven Hard. In de namiddag is iedereen welkom op de prikkelarme kermis. Deze prikkelarme uurtjes, van 14 – 16 uur, gaan de decibels naar beneden en worden de lichten gedempt. Ideaal voor wie wel houdt van een eendje vangen of toertje op de achtbaan, maar het liever wat rustiger heeft.

Maandag is traditiegetrouw een reductiedag op de kermis, gevolgd door een sluitingsdag op dinsdag. Een sluitingsdag op de kermis betekent niet dat er geen ambiance kan zijn in de stad, wel integendeel! Er is naar goede gewoonte een kermiskaarting door de SAR. We nodigen iedereen graag uit voor een stadstraktaat op 23 augustus op het vernieuwde deel van de markt. We zetten het nieuwe tijdperk, op een vernieuwde markt, in met een reuze zangfeest met Vlaanderen Zingt!

Dit jaar staan er ook twee kermiskoersen gepland. Op maandag kan je de juniores aan het werk zien tijdens het avondcriterium, en op woensdag is het tijd om de dames te verwelkomen tijdens de Grote Prijs stad Torhout. Om 13.30 uur zie je de Nieuwelingen strijden, gevolgd door de Juniores om 15.30 uur. Om 15:00 zijn alle jongste renners welkom voor de loopfietsjeswedstrijd! Smeer die kieten maar al!
Meer info en details op www.visittorhout.be.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Parking zwembad Torhout

Organisatie

Lokaal Bestuur Torhout