Miet Warlop - After All Springville

'Miet Warlop zet in 'After All Springville' de deur naar een wonderlijk universum open. Fris, energiek en ontwapenend theater.' - De Morgen

Met stip één van de sterkste visuele voorstellingen van dit seizoen

Twaalf jaar na de première van 'Springville' – dat toen ook in de Brouckere stond – neemt Miet Warlop de voorstelling opnieuw op. Als een herinnering die ze wil herbeleven, als een song die ze met een nieuwe groep performers wil coveren.
Maar ze gaat verder: vragen die onopgelost waren, probeert ze nu op te lossen.
Op de scène staat een huis. Rond het huis cirkelen vreemde wezens, half mens, half ding. Ze snuffelen rond, verleiden, schreeuwen om genegenheid. Het huis is een springplank, een trampoline voor de verbeelding. Door verschillende openingen slikt het huis bezoekers op en spuwt ze dan weer uit. Ben je klaar voor deze sprong in het ongewisse? Word je getuige van een surrealistisch spektakel of krijg je de onderliggende realiteit te zien zoals ze is, open en bloot?

Miet Warlop studeerde driedimensionale kunst aan het KASK in Gent. In haar atelier en verbeeldingswereld is alles voortdurend in beweging. Onderdelen vloeien samen in één grote, wervelende transformatie, ze rijgt beelden aaneen tot verbluffende tableaux vivants.

Het wordt een boeiende avond, ook voor diegenen die de voorstelling een tiental jaar geleden al zagen.

Extra
De voorstelling wordt ingeleid om 19.15 uur door het gezelschap.

Regie: Miet Warlop

Performers: Ching Shu Huang, Emiel Vandenberghe, Freek De Craecker, Jacobine Tone Kofoed, Jarne Van Loon, Margarida Ramalhete

Techniek: Jurgen Techel, Pieter Kinoli

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€13,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €4,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere Torhout