Woodman - Woody

'Woodman bestaat nog maar net, maar wij zijn al fan.'
Het Nieuwsblad ★★★★ over 'Lubricant For Life'

Een topcast met personages die op hun lijf geschreven zijn

Daar zijn ze weer! Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo! En voor het eerst spelen ze alle vijf sámen in één stuk! Alleen - welk stuk?

Waar kan WOODMAN het over hebben? Dertien jaar na het afstuderen, is de schwung er precies wat uit voor de vijfkoppige cast. De vijf lijken last te hebben van een 30-something blues. Waar is het vuur dat ze als twintigjarigen hadden? De schaamteloze romantiek? Zijn ze in slaap gewiegd door de focus op huisje, tuintje, boompje, kindjes? Ze hebben alle reden om gelukkig te zijn - maar zijn het desondanks niet.

Het wordt tijd om te herbronnen; zich vanuit onverwachte hoek te laten inspireren. Wat als ze nou eens een nieuw toneelstuk bestelden bij de grootmeester van passie en verloren dromen; dé auteur met de langst lopende carrière in showbizz: Woody Allen! 

Alleen… is Woody Allen niet verbrand? Mag je nog wel met zo iemand werken? Zit het hen dan nooit eens mee?!

Na de farce van het huwelijk in 'You May Now Kiss The Bride', de kracht van verbeelding in 'Lost Boys' en de maakbaarheid van geluk in 'Lubricant For Life' presenteert WOODMAN met 'WOODY' een ultieme ode aan de romantiek.

Spel: Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo
Regie & tekst: Bas Teeken
Stage Productie & dramaturgie: Nora El Sayed
Lichtontwerp: Iben Stalpaert 
Kostuums: Fran Labarque
Foto: Fred Debrock
In coproductie met Het Laatste Bedrijf/Gallop, in samenwerking met Schouwburg Luchtbal en met ondersteuning van Arenbergschouwburg, ccPalethe, C-Mine Genk, Belgische Tax Shelter Maatregel voor de podiumkunsten, Lokaal cultuurbeleid Antwerpen
Spreiding Collage producties.


Deze productie kwam tot stand mede dankzij de steun van SABAM For Culture

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€13,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €4,00 (Sociaal tarief)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

CC de Brouckere Torhout