Mauro Pawlowski - Clubconcert Mauro Pawlowski solo

'Ook wanneer hij een 'normale' plaat maakt, blijft Mauro speciaal.'
Humo (***1/2)

Livemuziek van Mauro Pawlowski produceert vitaminen voor de ziel

Mauro Pawlowski - winnaar van de MIA 2022 voor beste muzikant - bracht eind 2021 'Eternal Sunday Drive' uit. Het eerste album onder eigen naam in 20 jaar en de opvolger van 'Songs from a Bad Hat' (2001).
De singles 'Always Someone', 'Spotlight', 'The Silent Sky' en het wondermooie 'Leaving Montreux' kan je zeker kennen. Grenzeloze melodieuze popmuziek voor zij die het willen.

Mauro is wat je een 'rock royalty' zou kunnen noemen. Hij is één van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. De onverzadigbare Mauro was jarenlang lid van dEUS, maar was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego's. Hij had een hand in meer dan 100 albums, and still counting.

Mauro gaat vanaf najaar 2022 solo op tournee met z'n ondertussen geweldige oeuvre. Verwacht een grote greep uit 'Eternal Sunday Drive', een duik in z'n gevulde carrière en de primeur van een aantal nieuwe popsongs. Iets waar een generatie muziekliefhebbers het afgelopen decennium naar heeft verlangd.

Zang en gitaar: Mauro Pawlowski

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
€13,00 (Vriendenpas, EDC, -26) €4,00 (Sociaal tarief)

Organisatie

CC de Brouckere

Categorie