Kerstmagie in Wijnendale 2020

Tijdens de tweede editie van dit spektakel in Torhout wordt 'Kerstmagie' dit jaar - met respect voor alle veiligheids- en hygiënemaatregelen - omgetoverd van een theaterwandeling naar een spannende audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin (bubbels van max. 8 personen). Je loopt in een 'one way systeem', waardoor je nooit mensen buiten jouw bubbel zal kruisen of passeren. Bovendien is de sociale afstand gegarandeerd, want er zijn dit jaar geen acteurs en je mag enkel per bubbel het kasteel betreden.

Tijdens je reis doorheen één van de zes kastelen, kom je in een spannende zoektocht terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Maar let op: tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen.

De zes kastelen zijn in de ban van 'De Nacht van de Twinkelings', een meeslepend en hartverwarmend verhaal geschreven door regisseur Luc Stevens.

Het is middernacht. De elfen en de kerstman slapen…heel zacht. De Twinkelings, die 6 zingende elven, zorgen voor hemelse gezangen onder de gewelven. Maar plots stoppen hun gezangen, worden ze gevangen genomen en zijn ze hun lieve zangstemmen kwijt. Wie is de dader? Wat is het motief? Wat staat er nu precies in die geheime brief? Ga samen met jouw bubbel op zoek naar de sleutel van het Twinkelings-mysterie. Doorheen de interactieve wandeling verzamel je tips die je nodig zal hebben voor de oplossing van dit raadsel. Maar geen paniek! Doorheen de kasteelkamers, vol kerstsfeer en mystiek, helpt ook de sprekende klok je op weg.

'Kerstmagie' is de ideale, veilige en ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Vlaams erfgoed van binnen te bewonderen. Tickets voor deze ultieme en betoverende kerstbeleving kosten €14,95 en zijn gratis voor kinderen t.e.m. 4 jaar. Wil jij ook graag een droomreis van een klein uurtje maken in één van de zes kastelen? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,95

Waar

Organisatie

Historalia Musicalspektakels