Ontleen tussen 1 april en 30 juni een gratis elektrische deelfiets in Torhout

Vorig jaar lanceerde Torhout een eigen elektrisch deelfietssysteem met 5 elektrische damesfietsen en 1 elektrische bakfiets met 4 kinderzitjes. Wil je dit voorjaar ook gebruikmaken van een elektrische deelfiets? Ontleen van 1 april tot en met 30 juni gratis een elektrische deelfiets voor één dag.

Een dag op zwier met een gratis deelfiets!

Nu de dagen terug wat langer zijn en het mooie weer voor de deur staat, lanceert het Lokaal Bestuur Torhout - in samenwerking met het deelfietsenplatform Donkey Republic - een leuke actie.

Zo ontleen je tussen 1 april en 30 juni gratis een elektrische deelfiets voor één dag met de code visittorhout2022. Opgelet: deze actie is slechts één keer geldig per persoon!

Hoe werkt de actie?

De elektrische deelfietsen hebben een vaste standplaats aan de fietsstalling aan de voorkant van het station.

Je kan de fietsen enkel ontgrendelen via de app van Donkey Republic op je telefoon (beschikbaar via de App Store of de Google Play Store). Wanneer je de app geopend hebt, zie je welke fietsen er beschikbaar zijn. Wil je gebruikmaken van de actie? Dan geef je de code visittorhout2022 in.

Het slot open je via je gsm en je kan vertrekken. Op het einde van de rit parkeer je de fiets terug aan het station en geef je in de app het einde van je rit in. 

  1. Download de app van Donkey Republic.
  2. Maak een account aan en kies een betaalmethode. Om gebruik te maken van de actie geef je de code visittorhout2022 in.
  3. Ontgrendel de fiets via de app.
  4. Gebruik de fiets en zet deze tussendoor op slot.
  5. Beëindig de huur door de fiets naar het station terug te brengen, de fiets te vergrendelen en de huur te beëindigen in de app.
Gepubliceerd op maandag 28 maart 2022 8.35 u.