40ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht

Dit jaar is de Torhoutse Oldtimer Kastelentocht aan zijn 40ste editie toe. Om dit jubileum te vieren, wordt het een feestweekend met niet één maar twee oldtimerritten!

Torhout Classic Rally op zondag 14 augustus

De eerste oldtimerrit op zondag 14 augustus is er een voor wagens, moto’s en brommers ouder dan 40 jaar. Het is mogelijk om zowel in groep als vrij te rijden (bolletje/pijltje). De opbrengst van deze dag gaan integraal naar het goede doel.

De 40ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht op 15 augustus

Onder begeleiding, en voor wagens van vóór 1940 worden er een vijftiental kastelen en domeinen bezocht. Het wordt een tocht vol historische en toeristische pareltjes! De aangepaste kledij volgens het bouwjaar van de wagens maakt het geheel helemaal af.

Wil je deelnemen aan één van deze ritten?

Mail vóór 5 augustus naar toc.torhout@gmail.com met vermelding van de rit waaraan je wenst deel te nemen. In het secretariaat van Tocar vzw en in het Vrijetijdshuis vind je ook inschrijfformulieren. Bezorg de ingevulde strook vóór 5 augustus terug aan Tocar vzw of in het Vrijetijdshuis.

Praktisch

  • Deelnemen aan de rit van 14 augustus kost € 25 per persoon. Hierin is inbegrepen: ontbijt en koffie, 's middags een bakje frietjes met een frikandel en brochette en een consumptie, bij de twee stops een drankje, een rallyplaat en goodiebag per wagen/moto/brommer.
  • Deelnemen aan de rit van 15 augustus kost € 65 per persoon (Tocar-leden: € 60 per persoon). Hierin is inbegrepen: ontbijt en koffie, 's middags aperitief, lunch en een consumptie, in de namiddag een ijsje en 's avonds een verzorgde snack.

Barbecue op 14 augustus

’s Avonds is er een barbecue voor deelnemers en sympathisanten. Deelnameprijs: € 20 per persoon, voor de deelnemers aan de rit: € 15 en voor kinderen: € 12.

Gepubliceerd op donderdag 14 juli 2022 14.09 u.