Cultuurinjecties Krommenhaakkermis

Op vrijdag 5 juli gaat het feest van start om 19 uur. Er is een opening van de wijkkermis door de Belleman met traktaat van een hapje en drankje aan de wijkbewoners. 

Op zaterdag 6 juli starten we om 9 uur met een vinkenzetting, ereprijs Krommenhaakkermis. Om 13u30 wordt de Ruddervoordestraat omgetoverd in een speelstraat. Gratis animatie voorzien. Die namiddag is er koffie en taart te vekrijgen. Inschrijven hiervoor is verplicht en kost 5 euro. Neem je liever deel aan het levend tafelvoetbal toernooi? Deelnemen kan met 6 personen per groep (min 12 jaar). Inschrijven kan via de Facebookpagina. 

Vanaf 19 uur start de wijkbarbecue in de feesttent. Deze barbecue kost 14 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Om 20 uur is het de tijd aan Enchanté. Waan je als god in het zonnige Frankrijk terwijl je meezingt met de chansons van Enchanté:'Aux Champs-Elysées', 'Pour un flirt', 'J'aime les filles', ze komen allemaal aan bod, alsof je aan de oevers van de Seine wandelt.

Op zondag 7 juli staat de rommelmarkt op het programma. In de ochtend is er ontbijt voorzien met spek en eieren. Vanaf 14 uur is het de beurt aan de One Mon Band. Mon bewijst met zijn 'One Mon Band' dat een man minstens 5 dingen tegelijkertijd kan. Hij speelt gitaar, mondharmonica, “grosse caisse”, tamboerijn én zingt 3-stemmig vanop het kleinste podium ter wereld!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Categorie